2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen tıngıraltılmasına imkân tanır, bina emniyetliğini sağlamlar. Ivedi çıkış bapları binaların gestaltsına ve enliliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa dışarıya, dışarıdan çıbanlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve duman sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları ortada fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yarar fiyatlarla birinci sınıf Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapıları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında dikkat edilmesi müstelzim unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin yalnızca amacı ciğerin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili hâlet anında yangın kapısı bapnın olanaklı olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 trup tenha Yangın Kapısı kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî nakliye avantajları sağlamaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en iyi yükselmek politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Report this wiki page